Stippen

Het thema van deze maand voor 12m12p is dus Stippen. Leuk en grappig thema, alleen ik heb eigenlijk niets met stippen. Maar wat er niet is kun je ook maken natuurlijk, dus mijn radertjes gingen aan het draaien rond alles wat met stippen te maken had. ‘k Heb nog nooit zoveel op stippen gelet geloof ik ;).

Maar de maand vorderde en ik had nog geen idee wat ik zou maken. Maar ineens zag ik mijn waterflesje staan en herinnerde me een koorlid dat met haar klas het etiket van een flesje had versierd met teksten. Daar wilde ik wel wat mee, maar ja, verder….wat moet dat met stippen dan?

Langzaam aan kreeg het steeds vastere vormen en ja hoor ik was er uit: ik ga een etiket voor mijn waterflesje maken met allemaal positieve dingen erop. Woordjes van hoe ik wil zijn en hoe ik een ander graag wil zien. En dat onder het motto: Wees zelf zoals je de ander graag ziet. En al die woordjes: Lief, Mooi, Aardig en noem maar op die zet ik in een rondje (stip). Zo creër je je eigen waterfles met stippen en ook nog een mooie boodschap er bij. Hup aan de slag met waterfles, Photoshop, printen en plastificeren, plakken en klaar is mijn eigen flesje.

12M12P Stippen Positief Water 12M12P Stippen Positief Water 12M12P Stippen Positief Water 12M12P Stippen Positief Water

Kijk voor meer creatie’s van mij op www.tempramentje.nl

Dit bericht werd geplaatst in September 2011: Stippen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Stippen

  1. creadientje zegt:

    Grappig gedaan, joh! Heb je hem aan je flesje vastgeplakt, of kan je m meenemen naar een ander flesje?

  2. Antoinette zegt:

    Leuk bedacht! Maar best wel veel werk nog, kun je hem “netjes” houden of raak het etiket nu snel besmeurd ondanks het plastificeren?

  3. hettyvanveen zegt:

    sorry voor de wel hele late reactie, maar beter laat dan nooit. Allereerst bedankt voor jullie leuke reactie. Creadientje ik heb het niet vast aan maar wel vast om het felsje zitten, het kan eventueel dus los. Antoinette, tot nu toe blijft het er nog steeds netjes om zitten dus het plastificeren is goed gelukt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s