Hersenspinsels april…

Deze blog is een spontane ingeving, dus vergeef me de slechte foto (bij kunstlicht met mijn telefoon gemaakt).

Ik ben vorige week begonnen aan mijn eerste Granny Squares dekentje, die bedoeld is voor het kleine babyjongetje dat we in augustus verwachten. Het dekentje is voor in de kinderwagen (want dezelfde kleuren) en misschien voor in de wieg, maar groter hoeft het niet.

Nu was ik bezig met square nummer 9 en ineens kreeg ik allerlei creatieve ingevingen: “Zal ik het dekentje voeren? Hmmm, goed idee… met katoen? Of met molton, lekker zacht…”
Nog even later kreeg ik ineens visioenen van een granny squares omslagdoek, mét capuchon. “Dan haak ik twee driehoeken van dezelfde groepjes van stokjes die ik dan aan de doek vasthaak” “Maar als ik dát doe, dan kan ik hem niet meer als gewone deken gebruiken dus misschien moet ik hem zo maken dat de capuchon er weer vanaf kan…”

Nou ja, je leest het al: Het project dat begint als granny squares deken kan uiteindelijk zomaar eindigen als omslagdoek. Of gehaakte poef… Het blijft nog even spannend!

Oh ja, en iemand wees me erop dat het thema “Voor de manNEN” is, en mijn deken maar voor 1 man is…
Daar heb ik natuurlijk iets op bedacht: De man IN mijn buik maak ik voor (en met) de andere man in mijn leven. Dus dan heeft die ook iets wat ik zelf heb gemaakt 😉 Twee mannen dus! Thema geheel volgens de regels ingevuld 🙂
Ook van dat project heb ik een “work-in-progress” foto, maar voor het eindresultaat moeten jullie iets langer wachten dan het einde van deze maand!

Dit bericht werd geplaatst in April 2011: Voor de mannen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hersenspinsels april…

  1. Hetty zegt:

    Ik vind dit zeker goed passen in dit thema, en heel leuk ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s