12m12p maart: Het resultaat

Het was eventjes stil rondom 12m12p op mijn site. Vorige maand was ik heel snel met mijn resultaat, maar deze maand was ik zo druk met de shoot van Livia, mijn freelance plannen andere dingen naast fotografie (ja, je kan het je niet voorstellen maar ik doe wel eens wat anders) dat het allemaal wat langer duurde.

Nu is bovenstaand ook een klein beetje een smoes want wat moest ik in hemelsnaam met het thema van deze maand? Recyclen. Ik had wel wat wilde uitgebreide plannen maar door eerder genoemde smoes zag ik dat niet helemaal zitten. Deze ideeën heb ik in mijn fotoshootideeënboekje geschreven voor een later moment.

De verlossing kwam uit onverwachte hoek; de beheerder van het poppodium waar ik al jaren vrijwilligerswerk voor doe, wilde graag wat sfeerfoto’s van het pand, het café en de zaal voor op de website. Dit viel direct helemaal in mijn thema! Het poppodium is 6 jaar geleden namelijk voor het grootste gedeelte afgebrand en vanaf twee jaar later is het langzaam weer opgebouwd. Het poppodium wordt gerund door een stichting en om die reden zijn er weinig tot geen financiële middelen. De eerste focus van de opbouw lag op de grote zaal zodat er weer grote producties plaats konden vinden en nu 6 jaar na de grote brand, is afgelopen januari het aangrenzende café weer geopend. Het cafe is volledig ingericht met hergebruikt materiaal. Het hout van de vloer komt van een oude boerderij, en met ditzelfde hout zijn wandkasten gemaakt voor achter de bar. Bij een rommelmarkt zijn oude wandlampjes en ouderwetse spelletjes op de kop getikt en de lampen boven de bar zijn gemaakt van doorzichtige emmers, bekleed met zwart/wit beelden van poplegendes. Zeker 80% van het cafe is volledig gerecycled, en hiervan mocht ik een serie sfeerfoto’s maken. Als dat niet binnen het thema past!

Op het randje van maart dus weer een maandthema afgerond. Kom maar op met het volgende thema!

Dit bericht werd geplaatst in Maart 2011: Recyclen. Bookmark de permalink .

2 reacties op 12m12p maart: Het resultaat

  1. hettyvanveen zegt:

    Leuk, geweldig dat het helemaal weer opgebouwd is van gebruikte spullen zo zie je maar dat er dan nog veel mee kan. En geweldig dat jij daar een fotoserie van mocht maken, proficiat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s