Maart: het plan van een weggooier…

Recyclen…tja…wat kan ik daar nou mee. Ik gooi namelijk altijd alles weg.

Ik ruim 2 keer per jaar m’n kledingkast op en dan gooi ik alles wat ik niet meer draag in zo’n kleding container. Dus ik heb niet echt veel kleren om te verbouwen tot iets anders.

Ja m’n afval scheiden, dat zou ik kunnen doen. Maar: beperkte ruimte en beperkte afvalbakken in Rotterdam. Ik gooi wel het papier en glas apart weg hoor, maar groente kan niet echt.

Dus ja, wat zou ik kunnen recyclen?

Ergens zag ik een leuk knuffeltje gemaakt van een handschoen. Maar helaas, die enkele handschoenen die ik had (ja ik ben 2 keer een handschoen verloren, in de tram en op straat) heb ik al weggegooid.

Van oude sokken handpoppen maken, was het volgende idee. Maar wie maak ik daar gelukkig mee?

Van oude kleren zelf Zpagetti maken en daar dan iets (kussen hoezen ofzo) van haken? Dat idee staat nog steeds, maar ik weet niet of ik genoeg oude kleren heb, laat staan in de goede kleur. Maar ik moet m’n keldingkast nog uitspitten.

Een tas die ik al heel lang heb, maar nooit gebruik, verbouwen. Staat nog steeds op het lijstje, maar weet niet zo goed of dat mooi gaat worden. En ergens stond ook het thema dragen, dus hoop dat die gewoon nog eens komt šŸ˜‰ kan ik dat alsnog doen.

Ook heb ik al lang op m’n verlanglijstje staan: haken met plastic tasjes. En dat past nou wel in dit thema! Dus ik denk dat dat het wordt…al weet ik niet zo goed wat, een klein portomonneetje ofzo.

Jullie zullen het zien aan het eind van de maand. Misschien haken met plastic, misschien met kleren of misschien nog iets heel anders.

Dit bericht werd geplaatst in Maart 2011: Recyclen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s