Veel voor weinig!

Ik dacht ik log even over mijn gemaakte cadeautjes, maar ik zie dat Anne-Marie me al voorgeweest is. Nou ja, dan ziet u de foto’s nog maar een keertje want ik heb er nog wat bij te vertellen.

De opdracht was iets maken voor zo goed als geen geld. Ik zit helemaal in het tasjes maken tegenwoordig en maakte voor de dochter van Anne-Marie een kleine-meisjes-tasje van een restje stof voor de binnenkant en 2 ooit bij de Wibra gekochte fleece dekentjes van € 1.99 per stuk. En er kunnen nog wel 20 tasjes uit! Of een jurkje. Of een jasje. Of of of…Helemaal blij word ik van zulk soort vondsten! De letters naaiden wel voor geen meter op dat fleece zeg. Ik had eerder al vilten tasjes gemaakt en dat ging heel wat vlotter!

Gekken en dwazen schrijven hun andermans namen op ruiten en tasjes, dat blijkt wel weer.

Voor de beeb-on-the-way maakte ik een knisperlabeldoekje van een overschotje badstof, maar oh wat moest ik m’n kot ondersteboven keren om lintjes te vinden die nièt roze of paars waren, want het moest een unisex doekje worden natuurlijk. Voor de knisper wist ik maar niet wat ik moest gebruiken tot de cornflakes op waren en ik de doos bij het oud papier gooide en de cornflakeszak, hey de cornflakeszak!!! knisper knisper deed toen ik hem weggooide. Maar dat gebruiken we dus nooit meer want het doekje is wat stug geworden. Het lijkt inderdaad groot, maar ik heb het precies even groot gemaakt als het (gekochte) labeldoekje van mijn dochter Lola. Baar maar een grote baby dan Anne-Marie, dan valt het niet zo op.

En nu wil ik heel graag laten zien wat voor liefs ik van Angeline kreeg, maar die eer laat ik aan haar zelf.  Nogmaals superhard bedankt in ieder geval Angeline!

Geweldig, zo’n swap!

Dit bericht werd geplaatst in Januari 2011: Cadeautjes. Bookmark de permalink .

3 reacties op Veel voor weinig!

  1. Anne-Marie zegt:

    Fenna heeft gisteren al met haar tasje gespeeld. Ze heeft er blokjes in gestopt, en uit gehaald, en in gestopt, en uitgehaald, en in gestopt, en uit gehaald. Superlief!

  2. kaatjeskeet zegt:

    Leuke cadeautjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s