Veeeeel te laat, maar beter laat dan….

Ik weet het. Het is al bijna december. En ik moet mijn oktober-project nog showen.

Nou zou ik kunnen zeggen dat ik echt wel een goede reden had (we gingen 31 oktober op vakantie) en dat mijn oktober-project echt wel in oktober af was. En dat was ook zo. 30 oktober om 1 uur ’s nachts legde ik de laatste hand aan mijn Jong en Oud, oftewel Nieuw en Oud zoals ik het had omgedoopt, project. En een dag later vertrokken we in alle vroegte op vakantie. En had ik dus geen tijd meer om erover te bloggen. We zijn intussen weeral een week terug, maar er moest nog steeds een foto gemaakt worden en dat duurde maar en duurde maar voor meneer Ettepet die foto nam.

Enniewee. Dat is allemaal geen excuus. Kwestie van uitstellen en te laat begonnen en laksigheid.

Goed. Hierbij dus alsnog mijn project, voor de geïnteresseerden. Als je geen interesse (meer) hebt, skip je deze log maar lekker.

Ik ging dus een draagdoek maken voor mijn dochter van een oud en een nieuw stofje. Het kleine stippeltjesstofje is uit de oude doos, en de grotere bollen heb ik nieuw gekocht. Het is een Zsazsa DIY geworden en hij zit supermakkelijk! Voor moeders en ook voor kind volgens mij (al kijkt mijn dochter een beetje moeilijk op de foto’s). Je draagt je kind op deze manier op je heupen in plaats van op je schouders.

En nu ga ik tegen het gehele protocol in, de maand november overslaan. Sorry. Ik heb een doop voor te bereiden waarvoor ik ook nog een jurkje wil maken en Sinterklaas en Kerst komen eraan en bladibla geen tijd. En hopelijk is het in december een beter thema.

www.ettepet.blogspot.com

Dit bericht werd geplaatst in Oktober 2010: Jong & Oud. Bookmark de permalink .

4 reacties op Veeeeel te laat, maar beter laat dan….

 1. Lisette zegt:

  hey wat een gaaf ding..die wil ik OOK!! hoe oud is jou dochtertje nu?? en is het moeilijk te maken??

 2. Edje zegt:

  Mijn docter is bijna 6 maanden. Maar ze kunnen er heel lang in hoor! Vooral ook omdat het gewicht op je heupen en kont hangt kun je het volgens mij ook lang volhouden.

  Hij is echt supersimpel om te maken want als je het patroon koopt (je krijgt er dan ook de gespen enzo bij) zit er een héle uitgebreide uitleg bij. Echt niet moeilijk.
  Je laat hem wel zien als hij af is hè!!! Hoe oud is jouw dochter/zoon?

 3. Lisette zegt:

  Mijn dochtertje Madelief (www.jannekeenmadelief.nl) is nu 3,5 maand. Zou ze er dan al in kunnen? ik ga de omschrijving eens bekijken en kijken of ik dat wil aanschaffen. Lijkt me wel makkelijk ook voor mijn man om haar dan te dragen. Heb nu een geweven draagdoek en bevalt super,maar dit lijkt me wel fijn voor erbij.

 4. Edje zegt:

  @ Lisette: dat kan al hoor, ik geloof zelfs vanaf 6 weken. Maar het is alleen een drager voor dames trouwens, want het rust vanboven op je borsten. Je man kan hem dus niet aan. Ik heb een tricot slen en ook een Mei Tai, maar de Zsazsa draagt heel anders omdat het een torso-drager is dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s