oktober

Heb net in een berichtje op mijn eigen blog verteld dat de maand oktober echt voorbijgevlogen is. Maar ik vond het mijn eer te na om niet mijn oktoberproject af te ronden. En dus heb ik in de paar vrije minuten die ik kon vinden een stamboom gemaakt.
Scrapbooking vind ik leuk, maar momenteel zit het er niet in om uren met papier, embellishments, foto’s, en dergelijke aan de gang te gaan. Toen ik het digiscrappen, scrapbooking op de computer, ontdekte, was ik helemaal gelukkig. Kan ik toch scrappen, zonder dat ik me druk hoef te maken over een volle tafel die weer opgeruimd moet worden voor het eten.

stamboom verel en faber

Anyway, met digiscrappen heb ik dus een mooie stamboom gemaakt. Inhakend op het afscheid van schoonpa eind september, vond ik dat goed passen bij het thema Jong & Oud. Onderaan de boom Verel en Faber, dan papa en mama en boven in de kruin fotootjes van de opa’s en oma’s. Verder ben ik niet gegaan, dat snappen de kinders nu toch nog niet. Dit is het resultaat geworden:

Vervolgens heb ik het bestand naar de Hema gestuurd om er een puzzel van te maken. Ik ben heel benieuwd hoe dat eruit gaat zien. Hopelijk is de puzzel op tijd klaar, zodat die nog in de schoentjes gestopt kan worden. En natuurlijk laat ik even weten wat de kinderen ervan vonden. Alhoewel, van Faber kan ik het al wel voorspellen: ‘da daaa da’. 😉

En dan is er ook het november thema om over na te denken. Boeken, daar kan ik wel wat mee. Ik wil voor Faber heel graag een kussenboekje maken. Lekker om mee naar bed te nemen, even voorlezen en dan slapen. Verel heeft er ook lang een gehad, dus die ga ik als patroon gebruiken.

Dit bericht werd geplaatst in November 2010: Boeken, Oktober 2010: Jong & Oud. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s