12m12p november

Een nieuwe maand, nieuwe kansen. Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Ben ik nog vol van het oktoberproject, staat het nieuwe thema alweer voor de deur! (Ben ik even blij dat het om 12 maanden gaat en niet om 52 weken) De loting was vorige week al en het wordt ook met de maand moeilijker lijkt het wel. Deze maand is het thema:

Boeken.

Nu heb ik al eens een (vind ik zelf) mooie foto in deze categorie gemaakt, maar om die nou zo in te leveren als resultaat vond ik iets te makkelijk.

Op dit moment denk ik vooral aan een foto(serie) van een bibliotheek gang. Het liefst van een heel oude stoffige bibliotheek. Mooie lange rijen boeken. Zo’n foto waarvan je de geur van stoffigheid ruikt als je er naar kijkt (waarbij dan het voordeel is dat je niet hoeft te niesen). Zo’n foto waarbij je in je gedachte afdwaald en zelf door de gang gaat lopen, struinend langs de boeken, met je vinger een voor een over de ruggen…. oke, nu dwaal ik zelf wat af, maar zo’n foto (serie) dus.

Iemand zo’n ouderwetse stoffige bibliotheek in de buurt? Bij mij zijn ze allemaal verbouwd tot een te fel belichte ruimte met geel zeil op de vloer.

Bij deze heb ik de lat dus weer op een lekkere hoogte gelegd. Hmmm. Naja, stay tuned voor het eindresultaat aan het eind van de maand.

Dit bericht werd geplaatst in November 2010: Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op 12m12p november

  1. creadientje zegt:

    Ik vind het bij de Slegte wel altijd wat stoffiger… ook wel een beetje het bieb-gevoel, maar natuurlijk niet echt…
    Nee, geen tips voor je voor een locatie! wel een leuk idee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s