November: Boeken!

Toen ik zojuist las wat het 12m12p-thema van de maand november was dacht ik in eerste instantie: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Maar, al heel snel had ik een ingeving. En best een goede al zeg ik het zelf!

Toen 2,5 jaar geleden ons zoontje vlak voor de bevalling overleed en we dus direct weer afscheid van hem moesten nemen, ben ik begonnen met het schrijven van blogs.
In eerste instantie waren die bedoeld om mijn omgeving te laten weten wat er was gebeurd en hoe het met ons ging. Ik plaatste ze op Hyves en kreeg er ontzettend veel reacties op. Ik putte heel veel kracht en troost uit die reacties en ook het schrijven zelf bleek erg  goed te zijn voor mijn verwerkingsproces. Dus ik bleef schrijven.

Later verhuisde ik mijn blogs van Hyves naar een andere website. Een site voor baby’s en zwangerschappen. Een site waar ik lotgenoten vond, maar ook “gewoon” moeders en vrouwen die graag zwanger wilde worden. Daar schrijf ik nog steeds veel, maar inmiddels heb ik ook een eigen blogpagina geopend: www.blogsvanam.blogspot.com

De lijst met blogs is ondertussen lang, heel lang. Ik zou ze moeten tellen, maar het zijn er minimaal 150. Hoog tijd om die eens te bundelen. Alleen voor mezelf, en voor wie van mijn familie en/of vrienden het zou willen lezen. Een naslagwerk voor later, voor Fenna misschien.

Dat wordt dus mijn project voor deze maand: Een boek met de verzamelde werken van Anne-Marie! Dat wordt nog een flinke klus 🙂

Dit bericht werd geplaatst in November 2010: Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op November: Boeken!

  1. estarfotografie zegt:

    Wow wat een tof en ontzettend goed idee!! Succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s