een eerste probeersel

Vanmiddag en vanavond ben ik weer bezig geweest om dit te maken (eerst het plaatje hoe het moest worden)..Terry cats

Vorige week was ik al begonnen, maar had toen wat ruzie met mijn naaimachine. Na wat hulp van mn moeder deed hij het weer en kon ik vandaag verder gaan. Ik heb er veel van geleerd en behoorlijk wat lol gehad, maar het resultaat is niet denderend. Er zijn een hoop kleine dingen die beter moeten. Zo merk ik dat ik niet zo goed langs lijntjes kan naaien en dat is voor dit project toch wel belangrijk anders krijg je rare vormen of komt het niet uit. Verder had ik te dunnen stof die heel snel ging rafelen. Ik moest de kop er later opnaaien, maar er staat niet bij hoe dat moet en ik heb dus maar wat gedaan, als iemand tips heeft hoe je dit beter kan doen….

Het gezichtje heb ik niet meer geborduurd, daar had ik geen zin meer in. Dit is de proefversie, maar ik weet nog niet of ik er nog 1 ga maken, misschien moet ik eerst maar oefenen met netjes over lijntjes naaien en bochtjes enzo maken. Als ik hem nog een keer maak, doe ik het op badstof en maak ik hem wat groter zodat het minder gepriegel wordt.

En hier dan het resultaat….zodat jullie mee kunnen leggen om mijn manke kat 🙂

Deze diashow vereist JavaScript.

Dit bericht werd geplaatst in September 2010: Beestenboel. Bookmark de permalink .

7 reacties op een eerste probeersel

 1. Hetty zegt:

  ik vind het dapper hoor, allen al als ik het zie weer ik dat ik daar het geduld niet voor heb. petje af.

 2. aafke zegt:

  Wat een lieverdje met die kleine rafeltjes op zijn/haar voorhoofd…
  Ik vinnut knap, kan helemaal niet naaien.

 3. creadientje zegt:

  Helemaal mee eens! Meid, je kan het hoor! Nog een beetje meer oefenen en dan draai je je hand er vast niet meer voor om! 😉

 4. Anja zegt:

  al ziet poesje er misschien niet uit zoals het zou moeten. voor iemand met weinig ervaring vind ik hem heel erg goed gelukt. en ja, lijntjes en bochtjes enzo, daar moet je even mee oefenen. lekker een oude lap pakken en alle kanten op naaien, steken uitproberen, snelheid mee varieren. oefening baart kunst. 🙂
  en niet meteen weggooien, hè! bewaren om straks te zien hoeveel verder je gekomen bent.

 5. Ester zegt:

  Ik vind ‘m mooi! En dat ie er zo uitziet heeft ook met de stof te maken. Want dat is ook echt heel belangrijk. En gooi ‘m inderdaad niet weg. bewaar ‘m dat is echt heel leuk voor later. En volgens mij was dit ook niet echt een simpel patroontje, zeker niet als je net begint.

 6. Het lijkt er echt wel op. Als je het in een dunne badstof maakt dat ie nog beter lukt. Het is geen makkelijk patroon, maar top gedaan! Is dit het voorproefje van het echte werk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s