wat zal ik eens maken?

Begin september is inmiddels aangebroken, dus wordt het zo stilletjes aan tijd om knopen door te hakken in het lange twijfelproces. Ik moet immers laten weten wat ik ga maken omtrent ons thema van september: Beestenboel.
Verschillende ideeën zijn hier tijdens het brainstormen bedacht, en, na enig zoekwerk ivm de effectieve uitwerking, ook weer geschrapt. Ze waren gewoon te groots en niet echt makkelijk uitvoerbaar, of toch een beetje te saai of onpraktisch, of… en/of ze waren niet met de naaimachine…

O ja, naaimachine, … that reminds me… Goed nieuws!! Ik heb een naaimachine!! 😀 Ik was vorige week in de naaimachinewinkel geweest en had een leuk machientje gezien en uitgetest… Normaal gezien mocht ik ‘em volgende week (10 september) ophalen, maar werd gisteren gebeld dat ie al klaar was!! Hoera!! Ik ben vandaag m’n naaimachientje gaan ophalen en ben dus nu de trotse bezitter van een Pfaff 7570!! Tweedehands, maar nog heel goed. Een supermachine met hééééél veel steken én *tromgeroffel* ook een kleine borduurmodule… (Snel verder met dit logje, zodat ik ook snel kan gaan naaien… 😉 )

Twee ideeën bleven over… De ene is een paar knuffelbeestjes maken (die ik dan vervolgens, op één voor m’n dochter na, zou willen gebruiken voor The ToySociety). De andere is een carnavalskostuum maken voor dochterlief. (We wonen in een klein Brabants dorp, waar carnaval dus écht leeft. Vorig jaar had Iza geen kostuum door nalatigheid van mama :-s , en dat overkomt me geen tweede keer, dit keer ben ik er op tijd mee ;-).)

Een oproep via twitter voor een patroon van een olifantenkostuum leverde helaas niets op (tips over waar ik deze kan vinden, zijn nog steeds welkom:-)), dus heb ik Iza zelf maar even laten beslissen welk dier ze wil zijn. Beer, hond, poes, konijn, muis, vlinder, … ??? Ze koos voor de poes…

Dat wordt het dus, een poezenkostuum voor Iza en als ik nog tijd over heb, en er geen andere dringende klusjes liggen, mogelijk ook nog wat knuffeldiertjes.

Dit bericht werd geplaatst in September 2010: Beestenboel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s