Beestjes, beestjes en nog eens beestjes.

Beestenboel… het thema van het eerste #12m12p project.

Ik zie ontzettend leuke ideeën voorbij komen en twijfel steeds meer aan mijn capaciteiten om ook maar een klein beetje toe te voegen aan dit hele verhaal. Ik bedacht me echter ook de woorden van degene die me ‘overhaalde’ dit te doen: “het is geen wedstrijd dus je kan ook niet verliezen”. Oja.

Maargoed, dan moet ik nog wel even wat verzinnen. Doodnormale portretjes van de hond van de buren vind ik echt te simpel en niet uitdagend bovendien (want ja, dat wil ik dan ook wel weer). Ik dacht dus verder in het ‘ik wil dieren maar dan anders…’ en toen wist ik het. Ik zou het letterlijker nemen. Anders… anders om…. ik ga dieren van de achterkant fotograferen!

Als het lukt wat ik in mijn hoofd heb wordt het een ‘staarten’-serie. Misschien een 3/4/5/6-luik, misschien een ‘elke-dag-een-andere-serie’ of misschien lukt het wel helemaal niet en wordt het iets compleet anders (doodnormale portretjes van een giraffe is ook uitdagender dan de hond van de buren).

Ik heb kaartjes voor Blijdorp en vanmorgen ga ik met mijn camera op pad om de dieren eens van de andere kant te bekijken. Ik ben zelf niet minder benieuwd naar het resultaat dan iedereen die dit leest waarschijnlijk.

Eind september komt de serie -van voren of van achteren- online!

Dit bericht werd geplaatst in September 2010: Beestenboel. Bookmark de permalink .

2 reacties op Beestjes, beestjes en nog eens beestjes.

  1. frutselke zegt:

    goed idee, Ester. en onthoud, zoals Klaasje laatst al zei: het proces is belangrijker dan het resultaat! veel plezier in Blijdorp met de dierenbillen. die van een nijlpaard zijn leuk!!!

  2. Mivate zegt:

    Leuk! En eeuhm vergeet de billen van de olifant niet want die zijn hier in huis favoriet 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s