Een boel beesten

Al sinds de bekendmaking van het thema ben ik, net als alle anderen denk ik, hard aan het denken wat ik toch zal maken. Ik vind het echt niet het makkelijkste thema, en al helemaal niet om mee te beginnen.

Toch heb ik inmiddels 3 plannen, waarvan ik er (hoogstwaarschijnlijk) één ga maken.

Plan 1. Een poncho voor de meiden. Wij zitten regelmatig lang in de auto. Een poncho lijkt me ideaal, niet langer die dikke winterjassen tussen autogordel en kind proppen. Om het aan te laten sluiten met het ‘Beestenboel’ thema zou ik de poncho’s dan moeten voeren met een dierenprint en de buitenkant opfleuren met een dierenapplicatie.

Plan 2. Een Nijntje verkleedpak/outfit voor de kinderen, omdat zij op het moment helemaal gek zijn van Nijntje op vakantie, de musical op DVD.

Plan 3. Boekenleggers van vilt in dierenuitvoering. Ik heb een type boekenlegger in mijn hoofd welke heel goed zou kunnen in de vorm van een dier. Misschien kan ik er een aantal verschillende maken, voor de kinderen allebei één, en één voor in het boek dat we aan het voorlezen zijn.

Ik twijfel nog een beetje, maar gelukkig heb ik nog ruim een week twijfeltijd 🙂 Hebben jullie ook twijfelplannen? Of allemaal al echt concrete ideeën?

Dit bericht werd geplaatst in September 2010: Beestenboel. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een boel beesten

  1. Pingback: Ik ben eruit: project Beestenboel | 12 Maanden 12 Projecten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s