#12M12P

Een paar maanden geleden kwam Creadientje op deze blog. Dat was een leuk idee! Ze gooide het op twitter en al gauw bleek dat zij niet de enige was die het zag zitten.
Elke week een project is voor veel mensen een beetje te veel van het goede, dus werd er afgesproken dat we dit maandelijks zouden gaan doen. Twaalf maanden lang, elke maand een project, 12m12p.
Na wat heen en weer getwitter waren we met een paar die het een erg leuk idee vonden. September werd al snel als beginmaand gekozen, na alle vakantie’s, zodat iedereen uitgerust kan beginnen.
Een project kan van alles zijn, iets wat je altijd al wilde maken, of iets nieuws wat je graag uit wil gaan proberen. Naaien, haken, breien, schilderen, fotograferen, koken, bakken alles mag.

En nu augustus alweer naar de tweede helft gaat, wordt het tijd om actie te ondernemen. Kaatje en Creadientje bedachten een plan: elke maand een thema, en iedereen geeft dan zijn eigen invulling daaraan. In de eerste week van de maand een blogje over wat je gaat doen, en in de laatste week wat je gemaakt hebt. Dus nu is het afwachten wat het eerste thema wordt!

Op dit blog zullen alle deelnemers hun ideeën en resultaten laten zien. In de rechter kolom staan alle deelnemers met een link naar hun eigen blog.
Mocht je het ook leuk vinden om mee te doen, of je nu wel of niet Twittert, of je nu wel of niet een blog hebt, laat dan een reactie achter! Dan nemen we via de mail contact met je op!

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op #12M12P

  1. Esther zegt:

    Ik vind het echt een heel leuk idee! Maar ik vrees dat ik er echt geen tijd voor ga hebben. Met co-schappen ga ik het erg druk hebben en wil me niet vaster leggen dan ik al ben 😦
    Maar ik ga jullie wel volgen! 😀 (en m’n zusje bijstaan ;))

  2. Marjolein zegt:

    wat een leuk idee dat jullie deze blog hebben gemaakt. Ga hem meteen bij mijn favorieten zetten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s